Βόρεια Γκεόργια campgrounds & rv πάρκα

Δεκάδες κάμπινγκ και πάρκα RV βρίσκονται σε όλη τη βόρεια Γεωργία, βολικά για τα βουνά Appalachian, το Chattahoochee National Forest και πολλές λίμνες και ιστορικές τοποθεσίες. Έχετε την επιλογή να μείνετε σε μια σκηνή κάμπινγκ, ρυμουλκούμενο ή RV campground και σε εξοχικές κατοικίες σε ένα στρατόπεδο με βουνό, λίμνη ή δασωμένη θέα.

Κατασκηνώσεις

Στη Dahlonega, μείνετε στο Etowah River Campground, που διαθέτει 28 στρέμματα με σκηνή και πλήρεις συνδέσεις RV sites 10 λεπτά μακριά από το κέντρο της Dahlonega. Σε 1.800 πόδια από το Etowah μπορείτε να ψαρέψετε και να κολυμπήσετε, ενώ το φιλικό για τα κατοικίδια στρατόπεδο περιλαμβάνει επίσης παιδική χαρά και εγκαταστάσεις πλυντηρίων. Στο Talona Creek Campground στο Talking Rock κοντά στο Jasper και το Elijay, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ιππασία και προπόνηση, κοντινό κολύμπι και βαρκάδα, καθώς και πεζοπορία και ποδηλασία, ενώ παραμένετε στη σκηνή σας ή RV σε πλήρεις συνδέσεις.

RV πάρκα

Στο Blairsville κοντά στο βουνό Bald Mountain του Brasstown, θα βρείτε το Lake Nottely RV Park & ​​Campground, το οποίο προσφέρει θέα στη λίμνη και στο βουνό, σε δασικές και πλακόστρωτες τοποθεσίες, ψάρεμα και πεζοπορία, περίπτερο και ασύρματο Internet. Στο Blue Ridge στο Εθνικό Δρυμό του Chattahoochee, παραμείνετε στο φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα Blue Ridge Mineral Springs RV Park, που διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα, ένα περίπτερο, μια σχάρα και καπνιστή, χώρους για πικ-νικ, πυροσβεστικές εγκαταστάσεις και πετάλια και ασύρματο Internet.

Κρατικά πάρκα

Έχετε περίπου δώδεκα επιλογές κάμπινγκ στα επίσημα πάρκα της Γεωργίας στη βορειοανατολική Γεωργία. Στη βορειοδυτική ανατολική Γεωργία της Γεωργίας, επισκεφθείτε το πάρκο Cloudland Canyon State για σκηνή, RV και κατασκήνωση εξοχικό σπίτι σε σχεδόν 3.500 στρέμματα με πεζοπορία, ψάρεμα και τένις. Η κεντρική τοποθεσία Dawsonville στη βόρεια Γεωργία διαθέτει Amicalola Falls State Park και Lodge, μια εγκατάσταση 800 στρεμμάτων με σκηνή και κάμπινγκ RV, εξοχικά σπίτια και ένα καταφύγιο. Προσφέρει επίσης 12 μίλια μονοπάτια πεζοπορίας, πικ-νικ, ψάρεμα και εστιατόριο.

KOA Kampgrounds

Στη βόρεια Γεωργία, μπορείτε να μείνετε σε δύο KOA Kampgrounds, στο Calhoun ή στο Cartersville, και οι δύο βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στο Interstate75. Κοντά στα βουνά είναι η περιοχή στο Calhoun, με μονοπάτια ιππασίας, κολύμπι, ενοικιάσεις ποδηλάτων, λιμνούλα, φαγητό και φιλικά προς την οικογένεια αξιοθέατα όπως βόλτες με πόνυ, ζωολογικό κήπο, hayrides και αίθουσα παιχνιδιών. Στο Cartersville, το στρατόπεδο τους διαθέτει πισίνα και παιδική χαρά. Μπορείτε είτε να μείνετε σε σκηνή, RV ή καμπίνα, προσφέροντας ασύρματο Internet και καλωδιακή τηλεόραση.

Βορειοανατολικά της Γεωργίας βουνά

Τα Βορειοανατολικά της Γεωργίας βουνά έχει δεκάδες RV πάρκα, κρατικά πάρκα και camps ίδια. Στην Ελένη είναι το Unicoi State Park και Lodge, με 82 σκηνές και RV χώρους, εξοχικά σπίτια και ένα καταφύγιο και συνεδριακό κέντρο. Διαθέτει επίσης μια λίμνη 53 στρεμμάτων για κολύμπι και ψάρεμα, τέσσερα γήπεδα τένις, μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας και περιπάτους. Στο Tallulah Falls κατά μήκος της εθνικής οδού 441 κοντά στη Βόρεια Καρολίνα, επισκεφθείτε το πάρκο Tallulah Gorge State Park για θέα σε ένα βάθος 1,000 ποδιών, ψάρεμα και κολύμπι σε μια λίμνη 63 στρεμμάτων και 50 κάμπινγκ.