Ενδιαφέροντα γεγονότα για τη μαζορέτες

Μαζορέτες έχει μια πλούσια ιστορία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πολλοί μαζορέτες ξεκινούν τη δραστηριότητα στο δημοτικό σχολείο και μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν μέσω του γυμνασίου, του γυμνασίου και του πανεπιστημίου. Ακόμη και οι επαγγελματικές αθλητικές ομάδες έχουν μαζορέτες, έτσι ώστε όσοι αγαπούν να φτιάξουν τη φωνή τους μπορούν να συνεχίσουν το άθλημα μέχρι την ενηλικίωση.

Σύμφωνα με το βιβλίο “Ο πλήρης οδηγός για μαζορέτες”, διοργανώθηκε επίσκεψη ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο του Princeton το 1884, όταν το πλήθος δημιούργησε μια ευθυμία για να εμπνεύσει την ομάδα του. Το 1898, ο Tom Peebles έγινε ο πρώτος μαζορέτα όταν οδήγησε το πλήθος στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα. Αργότερα εκείνο το έτος, μια ομάδα έξι ανδρών στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα συνέχισε την τάση και επέκτεινε τη μαζορέτες. Το 1923, η μαζορέτες επεκτάθηκε στις γυναίκες.

Η μαζορέτες έχει αυξηθεί σημαντικά από την εποχή της – οι περισσότερες ομάδες κολλεγίων ποδοσφαίρου και μπάσκετ έχουν τώρα τις δικές τους ομάδες. Επιπλέον, κάθε ομάδα στο NFL έχει μια ομάδα μαζορέτες, καθώς και η πλειοψηφία των ομάδων NBA. Το 2003, η Florida Marlins έγινε η πρώτη ομάδα MLB που εισήγαγε μια ομάδα μαζορέτες, την οποία άλλες ομάδες έχουν από τότε αντιγράψει.

Σύμφωνα με το βιβλίο “Μαζορέτες και το νόμο: Στρατηγικές διαχείρισης κινδύνου”, με όλες τις μεγάλες πετούν που συμμετέχουν στη μαζορέτες, τραυματισμοί μπορούν να συμβούν. Από το 1982 έως το 2006, 45 σοβαροί τραυματισμοί σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια μαθητικών εκδηλώσεων γυμνασίου, με δύο από αυτούς τους τραυματισμούς να οδηγούν σε θάνατο. Από τους 45 τραυματισμούς, 14 από αυτές οδήγησαν σε μόνιμες αναπηρίες, συμπεριλαμβανομένης της παράλυσης. Κατά τη διάρκεια των ίδιων ετών, ένας φοιτητής κολεξιού πέθανε μετά από ένα κόλπο μαζορέτας, ενώ άλλοι πέντε κατέληξαν σε αναπηρία και 11 υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Οι άντρες αντιπροσώπευαν δύο τραυματισμούς που οδήγησαν σε αναπηρία και δύο άλλους σοβαρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου.

Για να βοηθήσει στη διατήρηση της ασφάλειας στο άθλημα, η Αμερικανική Ένωση Προπονητών Μαζορέτες και Διαχειριστών έχει εφαρμόσει ορισμένους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν τα μέλη. Κατά τη διάρκεια μιας πρακτικής, οι ομάδες πρέπει να έχουν ένα προπονητή παρόν και να λαμβάνουν όλη την κατάλληλη εκπαίδευση πριν επιχειρήσουν έναν ελιγμό. Κατά τη διάρκεια ενός κυλίνδρου προς τα εμπρός, ο ανώτερος άνθρωπος πρέπει να ξεκινά σε μη ανεστραμμένη θέση και να διατηρεί επαφή το χέρι με το χέρι με δύο βάσεις καθ ‘όλη. Αυτές οι κινήσεις πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν έναν παρατηρητή ο οποίος μπορεί να προστατεύσει την κεφαλή και το λαιμό του ανώτερου προσώπου σε περίπτωση πτώσης. Κατά τη διάρκεια των cascade συνεργάτες, οι βάσεις που υποστηρίζουν μια άλλη μαζορέτα δεν μπορούν να κρατήσουν στηρίγματα. Για τους αρχιτέκτονες στοιχειώδους, δευτεροβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υπάρχουν πρόσθετες κυρώσεις εναντίον των παικτών και ο αριθμός των στροβιλισμών.

Ιστορία

Παρόν

Τραυματισμοί

Κανόνες