Πληροφορίες Kraft easy mac για διατροφή

Το Easy Mac, ένα προϊόν της Kraft Foods, έρχεται με ένα φλιτζάνι και μια μερίδα ζυμαρικών και τυριού σάλτσας στα οποία προσθέτετε νερό και φούρνο μικροκυμάτων. Ενώ το προϊόν μπορεί να είναι βολικό και γρήγορο για να παρασκευαστεί, περιέχει πρόσθετα που δεν παρέχουν θρεπτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τα παραδοσιακά μακαρόνια και το τυρί.

Μέγεθος και ποικιλίες σερβιρίσματος

Μια ενιαία μερίδα Kraft Easy Mac ισούται με 58 g και διατίθεται σε διάφορες γεύσεις. Κάθε γεύση, συμπεριλαμβανομένου του Original, Alfredo, Triple Cheese, Bacon, Cheesy Taco και White Cheddar και Cheesy Pizza, διαρκεί περίπου τρία με πέντε λεπτά για να προετοιμαστεί.

Στοιχεία για τη διατροφή

Μια ¾-φλιτζάνι εξυπηρέτηση του Kraft Easy Mac έχει 230 θερμίδες, με 35 θερμίδες από λίπος. Μια δόση έχει 4 g λίπους, 2 g κορεσμένου λίπους, 5 mg χοληστερόλης, 550 mg νατρίου, 42 g υδατανθράκων, 1 g διαιτητικών ινών, 5 g σακχάρων και 7 g πρωτεΐνης. Μια μερίδα του Kraft Easy Mac Macaroni και του Τυροκομικού Τριπλού Τυριού έχει 220 θερμίδες, 4 g λίπους, 2 g κορεσμένου λίπους, 5 mg χοληστερόλης, 660 mg νατρίου, 30 ολικούς υδατάνθρακες, 5 g σακχάρων και 7 g πρωτεΐνης . Όλες οι γεύσεις έχουν παρόμοιες θρεπτικές τιμές.

Συστατικά

Τα συστατικά Easy Mac περιλαμβάνουν εμπλουτισμένο αλεύρι σίτου, μονοστεατική γλυκερόλη, νιασίνη, σίδηρο, βιταμίνες Β1, Β2 και φολικό οξύ. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης σάλτσα τυριού από ορό γάλακτος, σιρόπι καλαμποκιού, φοινικέλαιο, μαλτοδεξτρίνη, τροποποιημένο άμυλο τροφής, αλάτι, λίπος γάλακτος, συμπύκνωμα πρωτεΐνης γάλακτος και ανθρακικό ασβέστιο. Το Easy Mac περιέχει λιγότερο από 2 τοις εκατό τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, τριφωσφορικό νάτριο, συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορρού γάλακτος, κιτρικό οξύ, κόμμι γκουάρ, φωσφορικό νάτριο, γαλακτικό οξύ, φωσφορικό ασβέστιο, γάλα, apocarotenal, τεχνητή γεύση, τεχνητά χρώματα κίτρινο 5 και 6, Την καλλιέργεια τυριού και τη φυσική γεύση.

Πρόσθετα

Η μονοστεατική γλυκερόλη, ή η GMS, είναι ένας γαλακτωματοποιητής που χρησιμοποιείται ως ένας παράγοντας πάχυνσης για την πρόληψη της συσσωματώσεως και ως συντηρητικό. Τα τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας ή MCTs περνούν μέσω του πεπτικού σωλήνα χωρίς να χρειάζονται χολή για πέψη και χρησιμοποιούνται ως διαλύτες γεύσης. Το τριπολυφωσφορικό νάτριο είναι μια ανόργανη ένωση που χρησιμοποιείται κυρίως σε απορρυπαντικά, αλλά και ως συντηρητικό σε τρόφιμα και για κατακράτηση υγρασίας. Αυτή η ένωση είναι μία από τις πολλές στον κατάλογο των USDAs της “γενικώς αναγνωρισμένης ως ασφαλούς”. Η αποκαρροναία είναι μια ένωση που βρίσκεται στο σπανάκι καθώς και διάφορα εσπεριδοειδή. Το Apocarotenal έχει βαθύ πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα και χρησιμοποιείται κυρίως ως χρωστική τροφίμων