Ποδόσφαιρο tryout συμβουλές

Οι προπονητές του ανταγωνιστικού ποδοσφαίρου – όπως τα ταξίδια, τα γυμνάσια και οι ομάδες κολλεγίων – απαιτούν να κάνετε καλά σε μια δοκιμασία για να κάνετε την περικοπή. Οι προπονητές σχεδιάζουν ένα μείγμα ασκήσεων ελέγχου μπάλας, χρονομετρημένες διαδρομές και μετρημένα άλματα, παιχνίδια μικρής όψης και σκάνδαλο πλήρους πεδίου, συχνά σε αρκετές ημέρες. Η προετοιμασία μπορεί να σας δώσει την καλύτερη ευκαιρία να απολαύσετε τη δοκιμασία σας.

Κάντε το ποδόσφαιρο ένα μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας πολύ πριν από τη δοκιμασία. Βρείτε 30 λεπτά την ημέρα για να εργαστείτε με την μπάλα ποδοσφαίρου, συνιστά ο Vince Ganzberg, διευθυντής της Ακαδημίας του Lawrence Academy. Τραβήξτε την μπάλα στο κατώφλι σας, ντρίμπλα με το σκυλί σας ως υπερασπιστής και παίξτε παιχνίδια με φίλους, προτείνει ή κάντε το τρυπάνι τοίχων: περνώντας, χαλαρώνοντας και κατευθύνοντας την μπάλα πάνω σε έναν ανθεκτικό τοίχο. Εργαστείτε για τα γυρίσματα σας, ιδανικά εναντίον ενός φίλου που μπορεί να παίξει τερματοφύλακας. Εάν δοκιμάζετε ως τερματοφύλακας, εργάζεστε για την κατανομή της μπάλας σε λάκτισμα γκολ και ρίχνει παίζοντας σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Παίξτε όσο το ποδόσφαιρο, σε επίσημα πρωταθλήματα ή ανεπίσημα παιχνίδια pickup, όπως μπορείτε να χωρέσετε για να βελτιώσετε την αντοχή και την ταχύτητά σας. Φτάστε στη δοκιμασία μετά από έναν καλό ύπνο. Αποφύγετε το πρόχειρο φαγητό ιδανικά όλη την ώρα, αλλά ειδικά την ημέρα της δοκιμής. Πάρτε ένα γεύμα τρεις έως τέσσερις ώρες πριν και ένα ελαφρύ σνακ μία ώρα πριν από τη δοκιμή. Πίνετε αρκετό νερό για να ενυδατωθείτε και πάρτε μαζί σας το εμφιαλωμένο νερό για να δοκιμάσετε.

Να είστε έτοιμοι να παίξετε σε παιχνίδια μικρής όψης των 6v6 παικτών – και πάλι, τα παιχνίδια pickup μπορούν να σας προσφέρουν ανεκτίμητη προετοιμασία για αυτή τη μορφή – καθώς και μια πλήρη ομάδα 11 παικτών. Μπορεί να σας ανατεθεί να εκτελέσετε ασκήσεις για να ελέγξετε την ανταγωνιστικότητά σας, όπως τα παιχνίδια 1v1. Σε δοκιμές, όλοι οι παίκτες κάνουν λάθη. Αν συμβεί αυτό, πάρτε μια βαθιά ανάσα και ξεχάστε το. Χρησιμοποιήστε το επόμενο παιχνίδι για να εγκαταστήσετε και να κάνετε ένα απλό πέρασμα, σύμφωνα με τον Ganzberg.

Δείξτε την ευελιξία σας συμφωνώντας να παίξετε οπουδήποτε στον αγρό. Αποφύγετε να πείτε στο προπονητικό προσωπικό το τρέξιμο της δοκιμασίας που παίζετε μόνο σε στόχο ή σε αδίκημα. Εστιάστε περισσότερο στο πώς παίζετε από ό, τι παίζετε. Προσπαθήστε να κάνετε καλές αποφάσεις επίθεσης εάν είστε τοποθετημένοι μπροστά και ασκείτε πιέσεις στην άμυνα εάν είστε ανατεθειμένοι στην πλάτη.

Εμφανίστε μια θετική στάση · μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι προπονητές αναζητούν χαρακτήρα καθώς και δεξιότητες. Οι προπονητές μπορούν να επιλέξουν παίκτες με μέσες δεξιότητες και μεγάλη συμπεριφορά, επειδή οι παίκτες μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους με την πρακτική. Ένας παίκτης με καλές ικανότητες και κακή συμπεριφορά, ωστόσο, είναι δύσκολο να αλλάξει.

Αφήστε τον εαυτό σας να χαμογελάσει αν αγαπάτε ποδόσφαιρο. Δείξτε την ικανότητά σας να ντρίψει χωρίς να είναι γκολ. Όποια και αν είναι η δύναμή σας – ο αθλητισμός, οι νοημοσύνη του ποδοσφαίρου, η επιμονή, η καλή τοποθέτηση, η ηγεσία – το προβάλλουν στην δοκιμασία. Προσπαθήστε πεισματικά να κερδίσετε 50-50 μπάλες. Εάν είστε στο στόχο, δείξτε το θάρρος και την αγωνία σας.

Προετοιμαστείτε τακτικά

Να είστε προετοιμασμένοι φυσικά

Να είστε προετοιμασμένοι πνευματικά

Να είστε ευέλικτοι

Να είσαι θετικός

Αφήστε το φως σας να λάμψει