Πώς να χρησιμοποιήσετε κύβους βύνης για να κάνετε ζωμό κοτόπουλου

Το κονσερβοποιημένο ζωμό κοτόπουλου καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στα ράφια των ντουλαπιών, ενώ το σπιτικό ζωμό παίρνει ένα σημαντικό μέρος της εργασίας. Οι κύβοι του Bouillon καταλαμβάνουν ένα μικρό μέρος του χρόνου και του χώρου, παρέχοντας στιγμιαία γεύση για σούπες, σούπες και ζυμαρικά σε μια στιγμή. Αυτοί οι κύβοι γεύσης παρασκευάζονται με συμπύκνωση και αφυδάτωση των αποθεμάτων, κατόπιν συμπίεσης σε στερεή μορφή. Σε θερμοκρασία δωματίου, οι κύβοι βούτυλων είναι σταθεροί στο ράφι για έως και δύο χρόνια και απαιτούν μόνο βραστό νερό για ανασύσταση για ένα πλούσιο ζωμό.

Συμπληρώστε ένα δοχείο με νερό ίσο με το ποσό του ζωμού που ζητείται από τη συνταγή σας, ή που θα θέλατε να προετοιμάσετε. Για παράδειγμα, εάν η συνταγή σας απαιτεί 4 φλιτζάνια ζωμού, μετρήστε 4 φλιτζάνια νερό. Φέρτε το νερό σε σημείο βρασμού.

Τοποθετήστε 1 κύβο βουτύρου στην κατσαρόλα για κάθε φλιτζάνι βραστό νερό. Για παράδειγμα, εάν η σάλτσα σας απαιτεί 4 φλιτζάνια ζωμού, ρίξτε 4 κύβους βούλλων στο νερό.

Ανακατέψτε το ζωμό μέχρι να ενσωματωθεί καλά και οι κύβοι διαλύονται τελείως. Χρησιμοποιήστε το ζωμό σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής σας.