Θέσεις για bungee άλμα στο Illinois

Το Bungee jumping είναι ένα ακραίο άθλημα που έγινε δημοφιλές κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, το οποίο περιλαμβάνει την τοποθέτηση σε μια σαγματοποιία και την πτώση από μια ψηλή θέση όπως μια γέφυρα ή μια πλατφόρμα. Είστε συνδεδεμένοι στο υψηλό σημείο σας με ένα ελαστικό κορδόνι έτσι ώστε πριν να χτυπήσετε το έδαφος το καλώδιο εκτείνεται σε όλο το μήκος του και θα καταλήξετε να αναπηδήσετε μέσα του αέρα. Τα άτομα που αναζητούν τρόμο στο Ιλλινόις έχουν μερικές επιλογές για το άλμα bungee, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τοποθεσίες

Μπορείτε να δοκιμάσετε το άλμα bungee με εξουσιοδοτημένα, επαγγελματικά ακραία αθλητικά ρούχα σε όλο το Ιλλινόις. Επιλέξτε ανάμεσα σε απομονωμένες τοποθεσίες, όπως γέφυρες έξω από το Σικάγο, Aurora, Waukegan, Peoria ή Naperville. Εάν και οι δύο είστε περιφρονητικός και εκθεσιακός, μπορείτε να πηδήσετε σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας μπροστά σε πλήθος επισκεπτών.

Τύποι

Ενώ όλα τα bungee άλματα συνίστανται από το να τεντώνεις σε ένα ελαστικό κορδόνι και να πηδάς, υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι να το κάνεις αυτό. Τα παραδοσιακά άλματα bungee σας εμπλέκουν σε αναρρίχηση σε κάποια υψηλή επιφάνεια, μια γέφυρα για παράδειγμα, τεντώνοντας μια πλεξούδα γύρω από τους αστραγάλους σας και πηδώντας πρώτα. Σε ορισμένα μέρη, μπορείτε να φορέσετε μια σατέν γύρω από το στήθος σας και να πηδούν τα πόδια-πρώτα. Μπορείτε επίσης να κάνετε άλματα με έναν φίλο συνδεδεμένο με εσάς. Ορισμένα πάρκα έχουν δομές Euro bungee όπου μπορείτε να πηδήσετε πάνω και κάτω αρκετές φορές σε καλώδιο bungee.

Καρναβάλια

Τα Bungee jumps είναι δημοφιλή αξιοθέατα στα τοπικά καρναβάλια και τις εκθέσεις. Παρακολουθήστε όσα συμβαίνουν στην κοινότητά σας και ελέγξτε τυχόν τσίρκα, καρναβάλια ή εκδρομές που διέρχονται από την περιοχή σας. Μπορεί να είστε σε θέση να πηδήσετε με bungee για λιγότερα χρήματα από ό, τι θα κάνατε σε μια εδραιωμένη επιχείρηση. Τα μικρά ταξιδιωτικά καρναβάλια με άλματα bungee είναι ιδιαίτερα πιθανό να επισκεφθούν τις αγροτικές περιοχές.

Το κατώφλι σας

Αν και τεχνικά αυτό δεν είναι ένα πραγματικό άλμα bungee, το Extreme Attractions (δείτε Πόρων) θα σας νοικιάσει ένα Euro Bungee για πάρτι γενεθλίων ή ειδικές περιστάσεις. Το Euro Bungee επιτρέπει σε τέσσερις jumper να προσκολληθούν σε ιμάντες και να πηδούν πάνω-κάτω, αντιμετωπίζοντας ένα εφέ ελεύθερης πτώσης. Τα jumpers μπορούν να φτάσουν τα 25 πόδια στον αέρα. Από το 2010, το Euro Bungee κοστίζει περίπου 1.500 δολάρια για τέσσερις ώρες. Μόλις το νοικιάσετε, όμως, μπορείτε να πηδήσετε πάνω και κάτω σε αυτό που σας αρέσει.

Σκέψεις

Ο Ιλλινόις είναι πολύ κρύος και χιονισμένος. Δεδομένου ότι το bungee jumping είναι ένα υπαίθριο παιχνίδι, στο Illinois γίνεται συνήθως κατά τη διάρκεια της ανοιξιάς, του καλοκαιριού και των αρχών του φθινοπώρου. Εάν επισκέπτεστε τον Ιλλινόις στις διακοπές σας, λάβετε υπόψη ότι η εποχή του χρόνου που επιλέγετε θα επηρεάσει τη διαθεσιμότητα του άλματος bungee.

Το Bungee jumping χωρίς άδεια επαγγελματία που σας βοηθάει είναι επικίνδυνο και παράνομο στην πολιτεία του Illinois. Μην εμφανίζετε σε μια γέφυρα με μια πλεξούδα και ένα άλμα bungee και bungee μόνος σου. Θα μπορούσες να συλληφθείς, ή ακόμα χειρότερα, να σκοτωθείς. Σημειώστε ότι το άλμα bungee δεν καλύπτεται επίσης από τους περισσότερους παρόχους ασφάλισης υγείας, οπότε αν έχετε κάποιο ατύχημα και τραυματιστείτε, θα πληρώσετε τα ιατρικά σας έξοδα από την τσέπη σας.

Προειδοποίηση

Extreme World (δείτε τους πόρους) στο κοντινό Wisconsin Dells προσφέρει όχι μόνο bungee jumping αλλά μια ολόκληρη ποικιλία από ακραίες περιπέτειες συμπεριλαμβανομένου του αγώνα αμαξών και έναν τοίχο αναρρίχησης. Αν θέλετε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα προσπαθώντας όλα τα είδη ακροβατικών ακροβατικών, είναι μια διαδρομή τριών ωρών από το Σικάγο.

Bungee Jump Κοντά στο Ιλινόις