Πώς να συνδέσετε τα μαλλιά σας σε ένα σφιχτό κουλούρι με μια λαστιχένια ζώνη

Οι γυναίκες μπαλέτο γνωρίζουν τη σημασία του τέλειου κουνουπιού. Ενώ είναι εύκολο να συνδέσετε τα μαλλιά σας σε ένα βρώμικο τσιντον με μόνο μια λαστιχένια ζώνη, ένα σφιχτό κουλούρι μπαλαρίνας είναι λίγο πιο δύσκολο. Χρησιμοποιώντας τη σωστή χτένα αντί για μια βούρτσα ή τα δάχτυλά σας μπορεί να σας δώσει την ασφάλεια που χρειάζεστε για να κάνετε ένα καθαρό, τακτοποιημένο κουλούρι που θα παραμείνει επάνω όλη την ημέρα χωρίς αδέσποτες τρίχες να πάρουν στο πρόσωπό σας.

Χαλαρώστε ελαφρά τα μαλλιά σας είτε στο ντους είτε με ένα μπουκάλι ψεκασμού γεμάτο νερό. Για επιπλέον κράτημα και προστασία από τα πηκτώματα τρίχας με βάση το αλκοόλ, δουλεύετε ένα κομμάτι αδειούχου μαλλιών στα μαλλιά σας ή προσθέτετε ένα σπρέι του κανονικού κλιματιστικού σας στο νερό της φιάλης ψεκασμού.

Προσθέστε τζελ μαλλιών στα μαλλιά σας για περισσότερο έλεγχο. Ανάλογα με το μήκος και το πάχος των μαλλιών σας, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε περισσότερο ή λιγότερο γέλη. Για λεπτά ή λεπτά μαλλιά, βουτιά τα δάχτυλά σας στο τζελ και εξομαλύνετε τα δάχτυλά σας πάνω από τα μαλλιά σας καθώς χτενίζετε.

Χτενίστε τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπό σας και σε μια σφιχτή αλογοουρά με χτένα με λεπτό δόντι. Ασφαλίστε την αλογοουρά με τη ζώνη με αλογοουρά.

Τυλίξτε την αλογοουρά σας σφιχτά και τυλίξτε την σε σχήμα καρφίτσας γύρω από τη ζώνη των μαλλιών.

Τραβήξτε το άκρο της αλογοουρά κάτω από το κουλούρι και στερεώστε το όλος ο τρόπος γύρω με τις καρφίτσες bobby.