Έντονη κολύμβηση και απώλεια βάρους

Οι ανταγωνιστικοί κολυμβητές επικεντρώνονται στην κατανάλωση τροφής για να τροφοδοτήσουν τις προπονήσεις τους έτσι ώστε να μην χάσουν τη δύναμή τους. Έτσι μπορείτε να φοβάστε ότι η κολύμβηση δεν σας βοηθά να χάσετε βάρος. Ακόμα, η έντονη κολύμβηση καίει μέσα από πολλές θερμίδες και απαιτεί από εσάς να διατηρήσετε αρκετή ενέργεια για να το κάνετε μέσω σπριντ και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Όταν αυξάνετε τις ασκήσεις γυμναστικής σας, επικεντρωθείτε στην ποιότητα αυτού που τρώτε όσο και στην ποσότητα.

Μπορείτε να κάψετε 705 θερμίδες ανά ώρα με έντονη κολύμβηση εάν ζυγίζετε 155 κιλά και 931 θερμίδες ανά ώρα εάν ζυγίζετε 205 κιλά. Μπορείτε να κάψετε τόσα πολλά θερμίδες κολυμπώντας εν μέρει επειδή το νερό είναι πυκνότερο από τον αέρα, και ασκείτε τον εαυτό σας ξεπερνώντας την αντίσταση του. Προσθέστε δύναμη και ταχύτητα στο μείγμα και μπορείτε να καψετε εύκολα τις 2.000 θερμίδες σε μια τυπική προπόνηση δύο ωρών. Βασίζεστε κυρίως σε υδατάνθρακες ή γλυκογόνο για ενέργεια κατά τη διάρκεια της κολύμβησης · ​​το σώμα σας διασπά τους υδατάνθρακες αποτελεσματικά, σε αντίθεση με τα λίπη που αποθηκεύονται στον λιπώδη ιστό και το ρεύμα του αίματος, το οποίο μεταβολίζεται πιο αργά.

Κατασκευάζετε τα αποθέματα ενέργειας για πολλούς μήνες. Η οικοδόμηση ισχυρών μυών παίρνει εκπαίδευση και επαρκή πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και λίπη στη διατροφή σας. Ο Αμερικανός σύμβουλος κολύμβησης και ο εμπειρογνώμονας διατροφής Mike Meija λέει ότι ως σοβαρός κολυμβητής χρειάζεστε μια διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και πλούσια σε βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Οι γλυκοπατάτες, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα καρύδια και τα φασόλια σας παρέχουν τους πολύπλοκους υδατάνθρακες που στηρίζουν την ενέργεια και την οικοδόμηση της φυσικής κατάστασης. Αν και τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά είναι εξίσου σημαντικά στη διατροφή σας με τις άπαχες πρωτεΐνες, η υπερβολική έμφαση στα πράσινα λαχανικά και σε άλλες τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες μπορεί να μην σας παρέχει αρκετές θερμίδες για να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος εάν κολυμπήσετε πολλές ασκήσεις έξι ημέρες την εβδομάδα.

Το κολύμπι διαφέρει από άλλα ατομικά σπορ, όπως το τρέξιμο και την ποδηλασία. Μείνετε βυθισμένοι στο νερό, απομονώνονται από τη βαρύτητα και ψύχονται από την ικανότητα του νερού να απομακρύνει τη θερμότητα από το σώμα σας. Δεν δημιουργείτε μυϊκή μάζα τόσο αποτελεσματικά όσο κολυμπάτε με την άσκηση άσκησης βάρους, έτσι ώστε ακόμα κι αν μπορεί να κολυμπήσετε για μακρά και έντονη περίοδο συνόδου, μπορεί να διατηρήσετε υψηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους από τους δρομείς.

Η υπερεκτίμηση του αριθμού των θερμίδων που χρειάζεστε κάθε μέρα ή η μείωση της άσκησης ενώ διατηρείτε την κατανάλωση θερμίδων μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους. Οι νεαροί κολυμβητές της ομάδας έχουν υψηλότερες ενεργειακές ανάγκες από τους αφοσιωμένους ώριμους κολυμβητές φυσικής κατάστασης. Μια κολυμβητική συνεδρία μπορεί να μην καίει τόσα θερμίδες όσο σκέφτεστε αν ο χρόνος είναι αδρανής παρά κολύμπι.

Χρησιμοποιηθείσα ενέργεια

Οικοδόμηση Διατροφικών Καταστημάτων

Σχέδιο κολύμβησης

Παρακολουθήστε τις θερμίδες