Γάλα σοκολάτας χαμηλών υδατανθράκων

Το γάλα σοκολάτας δεν είναι συνήθως ένα ποτό που πίνετε όταν ακολουθείτε μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων. Με τη ζάχαρη, τη σοκολάτα και τα συστατικά του γάλακτος, μπορεί να υπερηφανεύεται για σημαντικά 29 γραμμάρια υδατανθράκων ανά φλιτζάνι. Ένα μέτριο carb dieter που κολλάει σε 100 έως 150 γραμμάρια καθαρού υδατάνθρακα ημερησίως μπορεί να είναι σε θέση να αντέξει αυτό το χάος μια φορά κι άλλο, Οι άνθρωποι που ακολουθούν κατώτερες δίαιτες με υδατάνθρακες 75, 50 ή 20 γραμμάρια ημερησίως σίγουρα δεν μπορούν να τοποθετήσουν κανονικό γάλα σοκολάτας στη διατροφή τους.Αν είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε με μη συμβατικά συστατικά γάλακτος σοκολάτας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κρεμώδες γλυκό ποτό που Έχει τη γεύση του γάλακτος σοκολάτας με λιγότερους υδατάνθρακες. Τα εναλλακτικά γάλατα και τα τεχνητά γλυκαντικά είναι το κλειδί για την κοπή του αριθμού των υδατανθράκων.

Το τακτικό αγελαδινό γάλα έχει περίπου 12 γραμμάρια υδατάνθρακες ανά φλιτζάνι. Sub στο unsweetened αμύγδαλο ή γάλα καρύδας για μόλις 1 γραμμάριο καθαρών υδατανθράκων. Ακόμα και μη ζαχαρούχο γάλα σόγιας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, για 2 γραμμάρια καθαρών υδατανθράκων ανά φλιτζάνι. Οι σαφείς υδατάνθρακες είναι εκείνοι που επηρεάζουν το σάκχαρο του αίματός σας και ανευρίσκονται αφαιρώντας αλκοόλες σακχάρου και ινών από τη συνολική περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.Για την πιο γρήγορη και ευκολότερη έκδοση γάλακτος σοκολάτας χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, ανακατεύετε μερικές κουταλιές σούπας σοκολάτας χωρίς ζάχαρη Για να προσθέσετε μηδέν υδατάνθρακες. Το σιρόπι μπορεί να μην μοιάζει ομαλά, οπότε ίσως χρειαστεί να το μαστίσετε με το γάλα σε μπλέντερ για μερικά δευτερόλεπτα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστεί να συμπεριλάβετε επιπλέον γλυκαντικά, καθώς το σιρόπι είναι συνήθως αρκετά γλυκό. Αυτά τα γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν ελαφρώς διαφορετική γεύση και πάχος από το γάλα αγελάδων που μπορεί να συνηθίσετε, αλλά όταν προσθέτετε γλυκαντική ουσία και σοκολάτα, Οι γευστικοί στόχοι μπορεί να προσαρμοστούν.

Εναλλακτικά, κάντε ένα κονιοποιημένο μίγμα για να το αποθηκεύσετε σε ένα βάζο και να το χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε ένα ποτήρι. Συμπεριλάβετε σκόνη κακάο – με 3 γραμμάρια υδατάνθρακες ανά 2 κουταλάκια σούπας – και ένα τεχνητό γλυκαντικό της επιλογής. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τη σκόνη stevia ή τη σουκραλόζη · τα τεχνητά γλυκαντικά έχουν ακόμα μερικούς υδατάνθρακες, αλλά χρησιμοποιείτε τόσο λίγα θα πάρετε μόνο περίπου 1 γραμμάριο ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε ολόκληρο το περιεχόμενο ενός πακέτου. Λάβετε υπόψη ότι η σουκραλόζη είναι 600 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, οπότε λίγο προχωρά πολύ μακριά.- Θα χρειαστεί να προσθέσετε τη σκόνη σε ένα μπουκάλι αναδευτήρα ή μπλέντερ για να αναμιχθεί με το γάλα – διαφορετικά, δεν θα διαλύεται καλά .

Μια πρωτεΐνη smoothie μπορεί να σας δώσει την πλούσια, κρεμώδη γεύση του γάλακτος σοκολάτας χωρίς τους υδατάνθρακες. Συνδυάστε μαζί το γάλα αμυγδάλου ή καρύδας, σκόνη κακάου, stevia ή σουκραλόζη, κύβους πάγου και πρωτεΐνη ορού γάλακτος χωρίς ζάχαρη – βεβαιωθείτε ότι είναι μια μάρκα χωρίς πρόσθετα σάκχαρα ή πληρωτικά, ώστε να είναι χωρίς καρβέλια. Ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσετε και να αφρώσετε και να απολαύσετε. Χρησιμοποιήστε κάποια βαρειά κρέμα αντί του γάλακτος καρύδας ή αμυγδάλου για μια πιο ζεστή εκδοχή. Προσθέτοντας 1/4 φλιτζάνι βαριά κρέμα συμβάλλει περίπου 2 γραμμάρια υδατανθράκων στο κούνημα σας.

Η Atkins, η εταιρεία που προωθεί την κατανάλωση χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, πωλεί ένα εμπορικό, έτοιμο προς κατανάλωση, χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες κούνημα σοκολάτας με μόλις 3 γραμμάρια καθαρών υδατανθράκων ανά μερίδα. Άλλες μάρκες πωλούν επίσης έτοιμα προς κατανάλωση σοκολάτα αρωματισμένα πρωτεϊνικά κουνέλια που μοιάζουν με γάλα σοκολάτας σε υφή και γεύση. Θυμηθείτε να ελέγξετε την ετικέτα για να βεβαιωθείτε ότι οι καθαροί υδατάνθρακες είναι αρκετά χαμηλοί ώστε να ταιριάζουν στο σχέδιο σας.

Γάλα σοκολάτας χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες με σιρόπι

Χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες σκόνη γάλακτος σοκολάτας

Σπιτικά σοκολάτα πρωτεΐνης χαμηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα

Εμπορικές επιλογές για ποτά σοκολάτας χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες