Διανοητική αντοχή ασκήσεις για softball

Οι προπονητές θέλουν τους παίκτες softball που θα ανταγωνίζονται σκληρά και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό όταν το παιχνίδι είναι στη γραμμή. Οι καλοί παίκτες θέλουν να πετάξουν την μπάλα στα τέλη του γύρου · χαιρετίζουν την ευκαιρία να παίξουν ένα παιχνίδι που αποφασίζει για το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει για τους καλύτερους hitters. Οι παίκτες που θέλουν να είναι υπεύθυνοι όταν το παιχνίδι μπορεί να κερδηθεί ή να χαθεί έχουν την ψυχική ανθεκτικότητα που προπορεύουν, συμπαίκτες και φίλαθλοι θέλουν να δουν.

Υπό πίεση

Γραμμή των infields στις θέσεις τους. Θα χτυπήσετε τους γειωτές γύρω από το κέρατο, όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό τρυπάνι. Ωστόσο, σε ένα συγκεκριμένο σημείο του τρυπανιού, θα χτυπήσετε πέντε συνεχείς μπάλες με σκληρό έδαφος σε ένα σημείο. Πρέπει να κάνει πέντε διαδοχικά πλήρη παιχνίδια χωρίς να πέσει η μπάλα ή να την πετάξει. Εάν μπορεί να κάνει και τα πέντε παιχνίδια, θα προχωρήσετε και θα χτυπήσετε τις μπάλες του εδάφους σε άλλους φουσκωτές. Εάν κάνει λάθος, όλοι οι infielders πρέπει να τρέξουν δύο γύρους γύρω από τις βάσεις. Ο αθώος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση όλων – ή όχι. Αυτό δημιουργεί πίεση για να εκτελέσει και να δημιουργήσει ψυχική ανθεκτικότητα.

Ψυχική ανθεκτικότητα

Οι Χίτστερ που έρχονται να παίζουν σε καταστάσεις συμπλέγματος θέλουν να χτυπήσουν σκληρά την μπάλα. Το κλειδί για τη συνεπή επαφή, για πολλούς hitters, πηγαίνει με το γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι τραβάτε εσωτερικές γωνίες, χτυπάτε τα σημεία πάνω από την πλάκα στο κέντρο και οδηγείτε το εξωτερικό βήμα στο αντίθετο πεδίο. Σε αυτό το τρυπάνι, ο hitter πρέπει να κάνει σκληρή επαφή σε 10 διαδοχικές κούνιες. Όταν ένα hitter είναι επιτυχημένο στο να χτυπήσει τη γραμμή κινήσεις με συνέπεια, θα έρθει μέχρι το πιάτο με την εμπιστοσύνη και τη διανοητική σκληρότητα που χρειάζονται για να πάρετε ένα χτύπημα συμπλέκτη.

Αδύναμα σημεία

Σε αυτό το τρυπάνι, ο προπονητής θα καλέσει το σημείο εκτός περιοχής όπου η μπάλα πρέπει να χτυπηθεί. Αυτό είναι διαφορετικό από το χτύπημα της μπάλας όπου είναι τοποθετημένο. Ο προπονητής μπορεί να αισθανθεί αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο αντίπαλο και θα χρειαστεί να χτυπήσει την μπάλα στην περιοχή. Καθώς ο στάμνος τελειώνει, ο προπονητής θα καλέσει δεξιά, κέντρο ή αριστερά και ο hitter θα πρέπει να παραδώσει. Το hitter θα πρέπει να είναι σε θέση να χτυπήσει την μπάλα στο καλούμενο πεδίο σε επτά ανά 10 κούνιες.

Ψυχική ευκινησία

Ομαδοποιήστε έξι αγωνιστικά πεδία και διαχωρίστε τα εξίσου από την πλάκα εντός του αριστερού πεδίου. Κάνετε το ίδιο πράγμα κάτω από τη δεξιά πλευρά του πεδίου. Κάθε παίκτης που στέκεται στο πάτωμα παίρνει μια μπάλα. Στο σήμα σας, ο πρώτος παίκτης στη γραμμή ρίχνει τη μπάλα στον δεύτερο παίκτη, ο οποίος πρέπει να τον πιάσει καθαρά, να γυρίσει σωστά και να πετάξει στο επόμενο άτομο στη σειρά. Συνεχίστε με αυτόν τον τρόπο μέχρι ο παίκτης στο άκρο του ρελέ να πιάσει τη μπάλα και στη συνέχεια να επιστρέψει την μπάλα πίσω στη γραμμή. Η πρώτη ομάδα για να πάρει την μπάλα πίσω στο catcher κερδίζει. Εάν πέσει μια μπάλα ή χτυπήσει το έδαφος, η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει ξανά το τρυπάνι.