Πώς να πάρετε το επιστάνιο

Το Epistane, το οποίο παράγεται από την τεχνολογία IBE, είναι ένα νόμιμο αναβολικό συμπλήρωμα “στεροειδές σχεδιαστή” το οποίο αποσκοπεί στην αύξηση της μυϊκής μάζας και της αύξησης της δύναμης από την άρση βαρών. Ο κατασκευαστής καθορίζει ότι οι περισσότεροι κύκλοι δοσολογίας θα διαρκέσουν από τρεις έως πέντε εβδομάδες και θα περιλαμβάνουν ημερήσιες δόσεις μεταξύ 20 και 40 mg. Όταν λαμβάνεται σε συνεχή κύκλο, το Epistane συσχετίζεται συχνά με τον τύπο συμπληρώματος γνωστού ως PCT ή τον ορό θεραπείας μετά τον κύκλο ζωής, ο οποίος βοηθά το σώμα σας να αρχίσει να παράγει και πάλι τη δική του τεστοστερόνη · ωστόσο, είναι δυνατόν να παίρνετε το Epistane σε έναν κύκλο παλμών , Η οποία εξαλείφει την ανάγκη για PCT ορό.

Πάρτε ένα χάπι Epistane 10mg την πρώτη ημέρα. Τη δεύτερη ημέρα δόσης, πάρτε δύο χάπια Epistane ταυτόχρονα για συνολική δόση 20mg. Την τρίτη ημέρα δόσης, πάρτε τρία χάπια για συνολική δόση των 30mg. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να παίρνετε το Epistane στις ίδιες μέρες που σηκώνετε τα βάρη, με μια μέρα ανάπαυσης ενδιάμεσα.

Πάρτε τέσσερα χάπια Epistane, για συνολική δόση των 40 mg την ημέρα, τρεις φορές κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας. Και πάλι, προσπαθήστε να χρονοτριβήσετε τις δόσεις σας Epistane ώστε να συμπέσουν με τις ημέρες ανύψωσης.

Μην πάρετε καθόλου χάπια Epistane για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Επαναλάβετε έναν δεύτερο κύκλο δύο εβδομάδων, αρχίζοντας από τη δόση των 10 mg την πρώτη ημέρα και χτίζοντας σε 40 mg τρεις φορές κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας. Στη συνέχεια, πάρτε άλλες δύο εβδομάδες ανάπαυσης, χωρίς χάπια Epistane.