Διατροφικά γεγονότα για παραλήρημα tremens

Το Delirium Tremens είναι το όνομα μιας βελγικής μπύρας που παράγει ο Brouwerij Huyghe. Το θρεπτικό περιεχόμενο του Delirium Tremens είναι παρόμοιο με τη γενική διατροφική αξία της μπύρας, αν και η συγκεκριμένη διαδικασία ζυθοποίησης και τα συστατικά επηρεάζουν το συνολικό προφίλ διατροφής.

Τρομώδες παραλήρημα

Το Delirium Tremens είναι μια παραδοσιακή μπύρα τύπου Βελγίου, διότι αναφέρεται στο βαρέλι ή στο μπουκάλι. Αυτό σημαίνει ότι η μπύρα είναι μη φιλτραρισμένη και αναφέρεται επίσης κάποτε ως μπύρα με τις οινολάσπες. Η μπύρα στις οινολάσπης περιέχει σωματίδια της ζύμης ή οι παράγοντες ζύμωσης εμφιαλώνονται με το βαρέλι ή τα μπουκάλια, επιτρέποντας στη μπύρα να συνεχίζει να ζυμώνει ακόμη και μετά την εμφιάλωσή της.

Προφίλ μπύρας και περιεχόμενο αλκοόλ

Το Delirium Tremens είναι ένα απαλό ξανθό που περιέχει 8,5 τοις εκατό αλκοόλ κατ ‘όγκο. Είναι ένα ωχρό ξανθό χρώμα που έχει ένα λεπτό αναβρασμό και διαθέτει ένα σταθερό αλλά αφρώδες κεφάλι. Το άρωμα είναι ελαφρώς βυρσοδεμένο και πικάντικο. Η γεύση του Delirium Tremens είναι καλά στρογγυλεμένη με μια ισχυρή, μακρόχρονη πικρή επίγευση. Η γλώσσα και η υπερώα αισθάνονται βαθμιαία ζεστή όταν καταναλώνεται η μπύρα λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε οινόπνευμα και του πικάντικου χαρακτήρα της μπύρας.

Θρέψη

Σε μία μερίδα 330 ml Delirium Tremens, υπάρχουν 200 θερμίδες. Από αυτό δεν υπάρχουν θερμίδες από λίπος. Μια μερίδα του Delirium Tremens περιέχει 12,8 γραμμάρια υδατανθράκων, αλλά δεν περιέχει λίπος, χοληστερόλη, νάτριο, διαιτητικές ίνες, βιταμίνες, ανόργανα συστατικά ή πρωτεΐνες.

Προφυλάξεις

Το αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη κατανάλωση θερμίδων. Επίσης, πολύ αλκοόλ, συμπεριλαμβανομένης της μπύρας, περιέχει πολλές θερμίδες ανά μερίδα χωρίς άλλα διατροφικά οφέλη. Η υπερκατανάλωση αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές της υγείας όπως ο αλκοολισμός, η ηπατική ανεπάρκεια ή η ασθένεια, οι καρδιακές παθήσεις, η αύξηση του σωματικού βάρους και ακόμη και η παχυσαρκία. Επιλέγοντας να πίνετε ελαφριά μπύρα που περιέχει λιγότερες θερμίδες μπορεί να συμβάλει στη μείωση του αριθμού των θερμίδων χωρίς διατροφή που καταναλώνετε. Τα κατάλληλα επίπεδα κατανάλωσης αλκοόλ θεωρούνται ένα ποτό ανά γυναίκα την ημέρα και μέχρι δύο ποτά ανά ημέρα για τους άνδρες.