Θεραπεία για την τριχόπτωση που προκαλείται από χαλαρωτικά μαλλιά των μαύρων γυναικών

Τα χημικά χαλαρωτικά δίνουν έμφαση στις αφρικανικές αμερικανικές τρίχες ενώ υπερ-επεξεργάζονται τον άξονα των μαλλιών. Οι χαλαρωτικές δυνάμεις χημικά αναγκάζουν τις μπούκλες και τα κύματα να γίνουν ίσια, δημιουργώντας τον κίνδυνο θραύσης και απώλειας μαλλιών. Η σωστή φροντίδα μαλλιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διατηρείτε τα ήδη εύθραυστα μαλλιά σε καλή κατάσταση. Η θεραπεία της τριχόπτωσης που προκαλείται από τα χημικά χαλαρωτικά είναι μια αποθαρρυντική εμπειρία, αλλά με λίγη υπομονή και επιμονή είναι δυνατή.

Μασάζ το κρανίο σας με λάδι καρύδας ή jojoba χρησιμοποιώντας μια κυκλική κίνηση για πέντε λεπτά κάθε μέρα. Αυτό κρατά το τριχωτό της κεφαλής και τον άξονα της τρίχας υγιές και ενυδατωμένο ενώ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο θυλάκιο, σύμφωνα με την Komaza Care. Η προστιθέμενη υγρασία θα σταματήσει τα μαλλιά από το σπάσιμο και την πτώση προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα προστασίας. Το λάδι της βιταμίνης Ε είναι ιδανικό και για το μασάζ του τριχωτού της κεφαλής.

Τρώτε τρόφιμα πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα όπως ο σολομός, συνιστά την αφρικανική αμερικανική ιστοσελίδα Τριχόπτωση. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι υπεύθυνα για την κατανομή της πρωτεΐνης και την προστασία του δέρματος. Αυτό θα προσθέσει τις απαραίτητες πρωτεΐνες στα μαλλιά σας, καθιστώντας το ισχυρότερο και προστατεύοντας το τριχωτό της κεφαλής και τα θυλάκια της τρίχας από χημικές βλάβες.

Τρώτε μια ισορροπημένη διατροφή φρέσκων φρούτων, άπαχου κρέατος, λαχανικών, γαλακτοκομικών προϊόντων και δημητριακών ολικής αλέσεως. Αυτές οι τροφές προσθέτουν αντιοξειδωτικά, ασβέστιο και πρωτεΐνες που χρειάζονται για την σωστή ανάπτυξη και υγεία των μαλλιών.

Φορέστε ένα σατέν ή μεταξωτό μαντήλι στο κρεβάτι πάνω από τα μαλλιά σας. Αυτό θα κρατήσει τα μαλλιά από περαιτέρω στέγνωμα και σπάσιμο ενώ κοιμάστε. Οι χαλαρωτές μπορούν να κάνουν τα μαλλιά εύθραυστα, οπότε χρησιμοποιώντας μεταξωτά ή σατέν κασκόλ θα κρατήσει την υγρασία από το να απορροφηθεί από μια βαμβακερή μαξιλαροθήκη και να διατηρήσει την επίστρωση φυσικού λαδιού στους άξονες των μαλλιών.

Εξετάστε το Rogaine για τις γυναίκες. Το Rogaine περιέχει minoxidil που χρησιμοποιείται για την αναγέννηση των μαλλιών και είναι εγκεκριμένο από την FDA για την απώλεια μαλλιών σε γυναίκες και άνδρες. Διακόψτε τη χρήση χαλαρωτικών όταν χρησιμοποιείτε Rogaine.