Οι παρενέργειες του ποτού εξασφαλίζουν

Βεβαιωθείτε ότι είναι ένα ποτό διατροφής για ενήλικες που παρασκευάζεται από την εταιρεία Abbott Nutrition, η οποία επίσης παράγει διατροφικά ποτά για βρέφη, όπως Similac, και παιδιά, όπως το Pedialyte. Τα ποτά αυτά προορίζονται για υγιείς, ενεργούς ανθρώπους καθώς και νοσηλευόμενους ασθενείς και άτομα με διατροφικές ανεπάρκειες. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν σας ενδιαφέρει να πάρετε το Ensure.

Ο δικτυακός τόπος Ensure διαφημίζει τα ποτά του ως “πλήρης, ισορροπημένη διατροφή” που μπορεί να καταναλωθεί αντί του πρωινού ή του μεσημεριανού γεύματος. Βεβαιωθείτε επίσης ότι διατίθεται στο εμπόριο ως ένα υγιεινό σνακ που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των γευμάτων. Ενώ διασφαλίζουν ότι τα ποτά περιέχουν 24 βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, δεν πρέπει να πιουν αντί των γευμάτων μεταξύ των ηλικιωμένων, σύμφωνα με τον Δρ. Amy Ehrlich του Geriatrics Division του ιατρικού κέντρου Montefiore. Ο Δρ Ehrlich δηλώνει ότι η χρήση αυτών των ποτών για την αντικατάσταση των γευμάτων δεν ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες των ηλικιωμένων. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως συμπλήρωμα διατροφής στους ηλικιωμένους.

Παρουσιάζοντας Βεβαιωθείτε ότι η διατροφή σας μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα σας πρώτα. Οι συχνές ανεπιθύμητες καταστάσεις περιλαμβάνουν δυσκοιλιότητα, διάρροια, έμετο και ναυτία. Αυτές οι καταστάσεις είναι γενικά ήπιες και συνήθως μειώνονται όταν προσαρμόζεται το σώμα σας. Η ακατάλληλη χρήση, από την άλλη πλευρά, μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρά ιατρικά προβλήματα όπως κρίσεις, ακανόνιστος καρδιακός παλμός, αλλαγές στη διάθεση ή πνευματική κατάσταση, αδύναμος παλμός, μυϊκές κράμπες, δύσπνοια ή δυσκολία στην αναπνοή.

Σημαντική απώλεια βάρους μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία, ειδικά στους ηλικιωμένους, και η έλλειψη όρεξης μπορεί να είναι ενδεικτική ενός υποκείμενου σωματικού ή πνευματικού προβλήματος, όπως η κατάθλιψη. Αν και είναι καλύτερα να πίνετε Βεβαιωθείτε ότι δεν τρώτε τίποτα, το βάρος θα συνεχίσει να χάνεται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα 8 oz. Το μπουκάλι Ensure περιέχει μόνο 250 θερμίδες. Ως εκ τούτου, πόσιμο Διαβεβαιώστε για το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο θα σας δώσει 750 θερμίδες την ημέρα. Ακόμα κι αν προσθέσετε ένα άλλο μπουκάλι ή δύο ημερησίως σαν σνακ, η συνολική θερμιδική σας πρόσληψη θα ήταν περίπου το μισό από αυτό που θα έπρεπε να παίρνετε.

Μια μεγάλη ανησυχία για όσους παίρνουν φάρμακα είναι η πιθανότητα μιας δυσμενούς αλληλεπίδρασης με τα συστατικά της διασφάλισης ποτών. Αυτό περιλαμβάνει τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και τα φάρμακα και συμπληρώματα χωρίς συνταγή. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις ενδέχεται να αποδυναμώσουν ή να αυξήσουν τις επιδράσεις του φαρμάκου σας. Οι αλληλεπιδράσεις μπορούν επίσης να προκαλέσουν βλάβη στο σώμα ή να διαταράξουν τη λειτουργία του με κάποιο τρόπο. Για να αποφύγετε αρνητικές παρενέργειες, ενημερώστε το γιατρό σας για όλα τα φάρμακα, τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής που παίρνετε πριν χρησιμοποιήσετε το Ensure.

Έλλειψη διατροφής

Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες

Απώλεια βάρους

Αλληλεπιδράσεις με φάρμακα