Πώς να παίρνετε δισκία βακκίνιων με γεύματα

Τα βακκίνια προσφέρονται συχνά για χρήση τους στην πρόληψη λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν να ενσωματώσουν τα βακκίνια στη διατροφή τους σε φρέσκα ή χυμώδη έντυπα, άλλοι μπορεί να στραφούν σε συμπληρώματα εκχύλισμα βακκίνιων. Τα βακκίνια οποιασδήποτε μορφής μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο αιμορραγίας, οπότε τα άτομα που λαμβάνουν αραιωτικά αίματος συνταγής δεν πρέπει να παίρνουν δισκία βακκίνιων χωρίς άδεια του γιατρού. Για βέλτιστες συστάσεις δοσολογίας εκχύλισμα βακκίνιων, μιλήστε με το γιατρό σας.

Πάρτε δισκία cranberry στα γεύματα που χαρακτηρίζουν τα τρόφιμα πλούσια σε συγκεκριμένες βιταμίνες και μέταλλα. Ορισμένα θρεπτικά συστατικά στα συμπληρώματα βατόμουρων – όπως η βιταμίνη C – φαίνεται να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά όταν συνδυάζονται με βιταμίνη Ε και βιοφλαβονοειδή. Η βιταμίνη Ε μπορεί να βρεθεί σε μια ποικιλία τροφίμων, όπως φυτικά έλαια, ξηροί καρποί, σπόροι και πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Τα βιοφλαβονοειδή – τα οποία ευθύνονται για τα φωτεινά χρώματα που υπάρχουν σε μερικά φρούτα και λουλούδια – βρίσκονται στα εσπεριδοειδή, τα κρεμμύδια, τα μούρα, το μαϊντανό και τα όσπρια. Λαμβάνοντας δισκία εκχύλισμα βακκίνιων με τα ίδια γεύματα κάθε μέρα μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα επίπεδα της κυκλοφορίας του αίματος σας σταθερά.

Πιείτε ένα μεγάλο ποτήρι νερό όταν παίρνετε τα συμπληρώματα εκχυλίσματος βακκίνιων. Οι περισσότεροι ενήλικες θα πρέπει να πίνουν τουλάχιστον το ήμισυ του σωματικού τους βάρους σε λίβρες σε υγρές ουγγιές κάθε μέρα για να εξασφαλίσουν επαρκή ενυδάτωση και να προωθήσουν τη βέλτιστη λειτουργία του σώματος. Μια γυναίκα 160 κιλών τότε θα έπρεπε να πίνει τουλάχιστον 80 κιλά υγρών κάθε μέρα για να ανταποκριθεί στις ελάχιστες συστάσεις.

Ζεύγη τροφίμων

Γεμίστε με υγρά